presentation
Despre club

Turn the pages

Sala

Sala principala conceputa ca un big-lounge, cu scena pentru prestatii live, ledpanel gigant, o sfera pentru proiectii video, lumini inteligente, patru baruri diferite ca stil si marime, canapele imbietoare. Degeaba o sa cauti ringul de dans, pentru ca nu ai sa-l gasesti! Chiar si la acest capitol, wish club vine cu un nou concept in Romania: te poti simti bine oriunde in club, fara sa fii ingradit de o delimitare anume.
Bookmarks

Sunet

Clubul este dotat cu o instalatie completa Dynacord Alpha series ( 4 x alpha X-1/90 tops, 4 x alpha V-1/90 tops, 4 x alpha B-6 bass enclosures, 2 x alpha B-3 bass enclosures; 2 x DSP24 Controller, 1 x Klark Teknik Helix Controller; DYNACORD amplifiers LX 2200 & CL Series).
Index

Bar

Pentru ca fiecare vrea uneori sa stea la bar, avem un bar cu personalitate, cu toate dotarile necesare si cu un personal calificat, gata sa onoreze si cele mai rafinate cocktail-uri!
Send to a Friend

Paza

Si pentru ca distractia trebuie sa se desfasoare in cele mai bune conditii, este bine ca fiecare petrecere sa fie supravegheata: de cea mai buna echipa de "bodyguards", constituita din sportivi de performanta, antrenati zilnic in cele mai bune conditii. Si daca vrem sa recapitulam ceva, putem sa o facem oricand, de pe sistemul de supraveghere video!